søndag den 8. januar 2023

 

POLITISK OG FOLKELIG BERØRINGSANGST…

Vi husker alle Mogens Glistrup og hans markante udfald mod indvandring, men desværre har det jo vist sig at han havde ret på alle de områder vi ikke brød os om at tage stilling til, i stedet vendte vi det blinde øje til og lod som ingen ting, ligesom politikere og medier black listede alle hans udmeldinger.

Antimuslimske synspunkter

I begyndelsen af 1980’erne begyndte Fremskridtspartiet at markere sig med indvandringsfjendske og antimuslimske synspunkter. Mogens Glistrup og andre fremtrædende medlemmer advarede mod indvandringen til Danmark fra u-lande og især muslimske lande. Fremmedarbejderne blev af Fremskridtspartiet beskyldt for at ’nasse’ på samfundet. Mogens Glistrup så den stigende indvandring som en konsekvens af den omstridte udlændingelov fra 1983, der var Europas mest liberale lov i forhold til flygtninge flygtninge og indvandreres mulighed for asyl og familiesammenføring. I 1998 og igen to år senere blev han idømt betinget hæfte for racistiske udtalelser.

Atter medlem og leder af Fremskridtspartiet

I 1995 forlod Pia Kjærsgaard og tre andre fremtrædende medlemmer Fremskridtspartiet og dannede i stedet Dansk Folkeparti. Fremskridtspartiet stod i 1999 igen uden leder, og eksklusionen af Mogens Glistrup blev ophævet. Det medførte endnu en sprængning af partiet, hvor de resterende fire folketingsmedlemmer forlod partiet og dannede gruppen Frihed 2000. Ved folketingsvalget i 2001 opnåede Fremskridtspartiet med Mogens Glistrup som leder kun 0.5 % af stemmerne. Glistrup forlod partiet i 2004.

Mogens Glistrup døde i 2008.    

Desværre lærer vi aldrig af historien for nu er vi ved at gentage det hele endnu engang..

 

RASMUS PALUDAN = BERØRINGSANGST



Jeg er absolut ikke tilhænger af hans metoder og det er heller ikke min stemme der kommer til at bringe ham ind i folketinget, men jeg har, trods alt, respekt for at han kæmper for sine synspunkter med alle midler. Det kan være utiltalende, men med udgangspunkt i det politiske system, åbenbart også nødvendigt.

Nu påpeger han, med nedenstående opslag,endu engang hvad det er der sker i Danmark lige her og nu.

Lånt fra Rasmus Paludan:

Danmark bliver et muslimsk land. ! Fat det.!

Det er meget naturligt og menneskelig, at man som menneske lyver for sig selv! Især om forhold, der ikke er umiddelbart nærværende og ikke umiddelbart har indflydelse på ens dagligdag. I særligt grad, hvis noget forekommer ubehageligt og skræmmende.

Så når jeg fortæller den åbenlyse sandhed: hvis de nuværende muslimer får lov at blive i Danmark, så bliver Danmark et muslimsk land!

Så er det klart, at man danskere ryster på hovedet! Fordi de anser, at det er forfærdeligt og usandsynligt. Det er rigtigt, at det er forfærdeligt, men det er ikke usandsynligt. Det er stensikkert! Matematik lyver ikke! Fødselsrater lyver ikke! Historien lyver heller ikke.

 

Hvorfor lyver danskerne for sig selv?

 

Synes du, at islam har gjort Danmark til et bedre sted? Hvis ikke, så giv en vælgererklæring til Stram Kurs!

 

Hvad så med de søde muslimer, spørger du måske? Jeg ved ikke, om der findes søde muslimer, men jeg ved, at uanset, om nogle af søde eller ej, så får muslimer som samlet gruppe procentvis mange flere børn end danskere gør.

 

Derfor vil de ende med at blive et flertal, hvis de får lov at blive!

Sådan er det i øvrigt gået historisk set for ALLE lande, hvor man har ladet muslimske indvandrere blive: til sidst har islam overtaget.

 

Da det aldrig er sket, at en ikke-muslimsk land er blevet bedre af islam, så sker det heller ikke for Danmark, hvis danskernes land bliver muslimsk.

Er du i tvivl? Så kig på Sverige og Tyskland og spørg dig selv, om muslimsk indvandring har gjort livet lykkeligere og tryggere for svenskere og tyskere!

 

Stram Kurs er i fuld gang med at indsamle vælgererklæringer!

 

Alt for Danmark!

 

Rasmus Paludan

Partileder

Stram Kurs



 

ADVARSEL:

Lad være med at nævne Rasmus Paludan på Facebook. Jeg ville skrive et kort indslag da jeg skrev hans navn gik siden i sort og jeg fik skarpe advarsler om at siden ville blive lukket m.v. Hans navn er åbenbart ligeså bandlyst som en vis englænder, bare så I ved det.

Thorkild Bisbo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar