torsdag den 25. juli 2019

VELKOMMEN TIL POUL MADSEN OG EKSTRA BLADETS ”NYDANMARK.”





Man kan vel, med god grund, spørge journalisterne på Ekstra Bladet om hvad fanden de laver i dagligdagen, det er ikke situationen i danmark de bruger tid på, de er villige idioter til dansk erhvervsliv evindelige råb om billig arbejdskraft.

"Naturligvis skal asylsystemet ikke bruges til at rekruttere arbejdskraft".

Er det ikke netop det der lægges op til? 

Eller forestiller Ekstrat Bladet  sig, at de mange unge mænd som betaler store summer for at lade sig bringe i havsnød, så de kan traffickes videre af f.eks. Læger uden Grænser, lader sig påvirke af, om de på forhånd hilses velkomne eller ej?

Netop de få succeshistorier kan få risikoen for liv og lemmer til at blegne i forhold til, at der immervæk fortsat er 95%'s chance for at komme frem, selv om der er tale om et fald fra tidligere, som måske er de statistikker, de præsenteres for. 



Noget andet er, at der netop på denne hjemmeside har været harmdirrende indlæg fra unge flygtninge, der raser over at have spildt tiden med at lære vores l*rtesprog (bruger ikke ordet) men vist fair at bruge her, i forhold til deres opfattelse), fordi de tog for givet, at hvorvidt de forblev i Danmark eller ej, fuldt og helt var deres egen beslutning.

Hvis man skal bevare viljen til at hjælpe mennesker i nød, må man tillade et vist mål af selvbestemmelsesret hos de der udviser gæstfrihed.
Hvis udbud og efterspørgsel matchede, så tingene anderledes ud. Der var ikke den store modvilje mod gæstearbejderne i sin tid. Antallet gør en forskel, som man trods alt må give Pia Kjærsgaard ret i

Fra 2011 til 2018 var der åbenbart ingen migranter, der havde arbejdet 2 år i stræk, hvorfor er der så nogle, der tror de vil begynde nu, symbolpolitik, utrolig opfindsomhed de lægger for dagen inde på borgen, der har helt sikkert været både spindoktorer og konsulenter på den opgave.

Nedslidte Arne var kun tomme løfter som allerede er glemt og nedslidte Arne er allerede blevet andenrangsborger for DSU- regeringen som har givet fremmede på integrationsydelse 400 millioner inden de gik på ferie. Nedslidte Arne fik ikke en krone og ÆLDREBYRDEN fik 34 kroner ekstra om måneden.



Danskerne er blot skaffedyr for Erasmus Montanus regimet på Borgen som har taget sloganet "Danskerne sidst" til sig fordi de betragter danskerne som andenrangsborgere.

Danskerne er blevet andenrangsborgere i eget land. Danske medlemmer af almene boligforeninger med mere end 45 år på venteliste får ingen boliger fordi de fremmede har retskrav på danskernes boliger. 

Lad os nu sige at danskerne havde fået 9 børn per par siden 1969 .. Så ville behovet for tøj, mad, drikke, infrastruktur, flere servicefolk, sygeplejersker, ingenører, lærere osv blot være endnu større .. at invitere mennesker til landet eller modtage flygtninge fordi samtlige huller skal fyldes, øger blot problemerne for danskerne og Danmark som helhed, især med tanke på hvor mange % flygtninge / indvandrere vi har der IKKE gider Danmark, men blot vores velfærdsystem.



Ved at invitere indvandrere til landet skabes der blot endnu større splid i landet, fordi langt de fleste indvandrere er muslimer .. Som har en en så fundamental forskellig opdragelse af hvordan vi i vesten bliver opdraget.

Vold, voldtægter, indbrud samt dets lige er på alle parametre steget markant de sidste 30-40 år.
Vi har politiet og udryknings tjenester der ikke kan køre ind i visse byer længere, fordi det ikke er sikkert ?!?

EU samt vores lalleglade politikere har i 40 år fortalt os, at grunden til at integrationen fejler er fordi VI skal ændre os til at acceptere dem.

Danskerne var faktisk fint med til at acceptere dem for 40 år siden, både med nysgerrighed og åbenhed .. men med tiden så og oplevede vi hvordan visse muslimer bare kun formåede at udnytte den venlighed, samt kriminaliteten blot er steget år efter år. 



Hvordan deres grundlæggende kultur er så forskellig fra vores egen og hvordan de i religionens navn har kunne slippe for at blive sendt i aktivering, uddannelse og arbejde .. alt imens man har svinget pisken overfor danskere .. endda sågar alvorligt syge danskere.

Hvis prisen for modtagelse af indvandrere og flygtninge er at vi danskere ikke længere kan bevare vores egen kultur og frihed, så sagt med alt respekt.. så ønsker jeg dem fandme ikke til landet, så er prisen alt for høj !!

Nu ser vi så igen igen de røde lave lempelser KUN for indvandrere og flygtninge, hvorpå man blot må erkende at de røde ikke formår andet end at lyve og bedrage i valgkampe og begå løftebrud så snart de er valgt.



EU er ved at overtage hele baduljen, til stor fornøjelse for eliten og vores vattede politikere, der ikke tør sætte benene i jorden og stå fast.

Vi skal ikke længere end til Sverige for at se hvordan det hele er ved at ramle sammen !
Nå ja, det sandt .. det er jo de svenske borgeres skyld at indvandrerne opfører sig som de gør med skyderier, knivstik, voldtægter, eksplosioner osv osv.



Det samme fortæller de os danskere, at VI skal være bedre til at acceptere DEM .. fandme svært at acceptere en flok gæster der kun er ude på udnytte og rage til sig hvor end de kommer hen !



https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/velkommen-til-de-gode-udlaendinge/7725494

1 kommentar:

  1. Det er helt vild sindsygt som du rammer sandheden. Hold da kæft hvor ville jeg godt at samtlige Dansker kunne læse dette indlæg. Og på samme tid forstå alvoren i det du skriver. 1000 tak for dine fantastiske indlæg.

    SvarSlet