tirsdag den 27. august 2019


SOMALIERE, LIBANESERE OG IRAKERE – LANGT OVER TUSINDE FÅR SNART DANSK STATSBORGERSKAB..


Hvert halve år deles der gavmildt ud af danske statsborgere til flere tusinde indvandrere fra ikke-vestlige lande.

I år blev traditionen dog brudt på grund af folketingsvalget.

Dermed blev forårets uddeling af danske statsborgerskaber aflyst og udskudt til efteråret, men det betyder dog ikke, at nogen skal vente til næste år med at få dansk statsborgerskab.

De må blot vente til efteråret

annonce:
Langt over tusinde – og mange flere kommer til
Det er lykkedes for Den Korte Avis at få indblik i den indfødsretsliste, som indeholder navnene på dem, der skulle have haft dansk statsborgerskab i foråret, og som nu er trukket tilbage.

De vil blive overflyttet til efterårets tildeling af danske statsborgere og kommer på listen i slutningen af oktober, oplyser Udlændinge- og Integrationsministeriet.

På den nuværende liste er der i alt 1.406 personer, som vil få dansk statsborgerskab, når Folketinget til oktober igen træder sammen.

Dermed vil endnu flere paskontroller i udlandet blive konfronteret med navne som Muhammad,  Hussain, Ahmad,  Mohammadi og mange andre afrikanske og mellemøstlige navne i danske pas.



En vestlig og små syv ikke-vestlige
I løbet af de sidste ti år har Folketinget uddelt 55.123 danske statsborgerskaber i perioden 2009 – 2018.

Og de er stort set tildelt ikke-vestlige indvandrere i et sådant omfang, at hver gang én vestlig indvandrer har fået dansk statsborgerskab, er der tildelt næste syv statsborgerskaber til ikke-vestlige indvandrere.

Helt præcist har 46.730 ikke-vestlige indvandrere fået dansk statsborgerskab i løbet af de sidste ti år.

Det svarer til 84,7 procent af de i alt 55.123 statsborgerskaber, Folketinget uddelte i perioden.

Det stod meget værre til inden DF’s statsborgerskabsprøver
I den forrige ti-årige periode fra 1999 til 2008 stod det meget værre til.

Det var inden Dansk Folkeparti fik gennemtrumfet beståede sprogprøver og statsborgerskabsprøver som en grundlæggende betingelse for at få dansk statsborgerskab.

I denne periode fik i alt 101.008 ikke-vestlige indvandrere statsborgerskab, medens der blev givet statsborgerskab til 9.325 vestlige indvandrere.



Somaliere og tyrkere er i gruppen med flest statsborgerskaber
Det er især fem grupper, der fører an ved tildelingen af danske statsborgerskaber i perioden 2009 – 2018:

Irakerne: Her fik I alt 9.849 irakere danske statsborgerskab i den pågældende periode. Den 1. januar i år boede der i alt 33.089 irakere i Danmark, og af dem havde langt over halvdelen eller i alt 22.685 dansk statsborgerskab.

Afghanerne: Her fik I alt 5.825 afghanere dansk statsborgerskab i den pågældende periode. Den 1. januar i år boede der i alt 19.088 afghanere i Danmark, og af dem havde cirka halvdelen eller i alt 9.475 dansk statsborgerskab.

Tyrkerne: Her fik i alt 3.355 tyrkere dansk statsborgerskab i den pågældende periode. Den 1. januar i år boede der i alt 63.819 tyrkere i Danmark, og af dem havde lidt over halvdelen eller i alt 34.356 dansk statsborgerskab.

Somalierne: Her fik i alt 2.866 somaliere dansk statsborgerskab i den pågældende periode. Den 1. januar i år boede der i alt 21.227 somaliere i Danmark, og af dem havde over halvdelen eller i alt 12.447 dansk statsborgerskab.

Libaneserne: Beskedne 361 libanesere fik dansk statsborgerskab i den pågældende periode, men er taget med, da de udgør en af landets største grupper med den største andel danske statsborgere.

Den 1. januar i år boede der således i alt 27.076 libanesere i Danmark, og af dem havde de 23.238 dansk statsborgerskab. Det svarer til 85,8 procent og skyldes blandt andet, at langt de fleste libanesere fik statsborgerskab inden prøverne blev indført.

Dertil kommer, at mange af dem er statsløse palæstinensere, som ikke skal bestå nogen prøve, da det ville være i strid med FN’s Statsløsekonvention, som Danmark underskrev i juli 1951.



Skruen uden ende
At små 47.000 ikke-vestlige personer fik dansk statsborgerskab i den pågældende periode er ikke ensbetydende med, at den stopper der.

Deres børn vil automatisk få dansk statsborgerskab og dermed vil de 47.000 ikke-vestlige personer hurtigt blive til langt flere med dansk statsborgerskab.

Uddelingen af danske statsborgere er på denne skruen uden ende, hvis man vil sikre et Danmark med en rimelig homogen kultur.

Af samme grund har Dansk Folkeparti været fremme med forslag om et loft på max 1.000 tildelinger af danske statsborgerskaber om året og vel at mærke primært til vestligt orienterede personer.

Men det forslag kom Dansk Folkeparti ikke langt med i Folketinget. Samtlige partier vendte tommelfingeren nedad.

Og det vil de formentlig også gøre i fremtiden.


Denne artikel er baseret på følgende kilder:


KOMMENTAR :



Problemet med det store flertal af tåbelige og uduelige folketingspolitikere vort land har været belemret med (som et anker om halsen) er, at vi har fået mange hundredtusinder af frække, grænseoverskridende fupflygtninge fra Mellemøsten og Afrika,som er vant til de kan opføre sig som de mest primitive rockere og de idiotiske såkaldte politiske korrekte kvarthjernede politikere og journalister i årtier har krøbet og kravlet for fødderne af dem som piskede køtere.

Tvang er ikke godt, men kan være nødvendigt. Nu har Danmark og danskerne igennem snart mange år imødekommet muslimernes aparte særheder. Nu er det på tide, at fortælle dem, at vil de Danmark, er det med hud og hår.

Mange andre folkeslag er igennem tiden kommet til Danmark, og har indordnet sig i samfundet og arbejdsmarkedet. Hvorefter de er blevet nyttige folk for nationen Danmark. Det er sådan integration skal fungere.



Men muslimer, og kun muslimer forholder sig ikke pragmatisk og fornuftigt til religion. Stillestående kultur og indoktrinerende religion er en møllesten om halsen på dem. Kom nu ind i kampen i "kære" muslimer, alt andet er samfunds og fremtids ødelæggende for alle parter.



Eliten og svagt fattende politikere, anvender gerne Sverige som foregangsland, det må være ren desperation. Sverige er en karikatur på et normalt samfund, et land hvor absurditeterne står i kø og alt er omvendt, hvor logisk tankegang og ræson er fuldstændig væk og hvor dem som råber højest om racisme men er dem som selv er de mest racistiske, altid har ret og politikerne og MSM har travlt med at udrydde det moderne samfund til fordel for et, der er tilbagestående med 1400 år.

At forlange at man følger danske normer og kultur hvis man skal beæres med et danske statsborgerskab, er ikke at gøre det værdiløst men faktisk det modsatte.



Rejser man til et fremmed land og ønsker at indgå i dets fællesskab, så anammer man sig som en selvfølgelighed dets kultur og traditioner, man kommer ikke med imperialistiske krav om at det fællesskab skal give køb på sine traditioner for at give plads til ens medbragte. Det er ganske almindelig god opdragelse.

Det er ingen ret at flytte til Danmark, fordi man gerne vil bo i Danmark og det er ingen ret at få et dansk statsborgerskab. Statsborgerskaer kan kun iflg. Grundlovens §44 tildeles ved særlov af det til enhver tid siddende Folketing og det er udelukkende et spørgsmål om de siddende Folketingsmedlemmer kan lide dig eller ikke.

Kan de ikke lide dig, fordi du er grim, dum, gnaven, muslim, kommunist, har grimt hår, gedehyrde e.lign., så er det bare ærgeligt, så bliver du ikke statsborger. Og ja, jeg ved godt processen i Folketinget pt. har karakter af samlebåndsforæringer af statsborgerskaber, men det betyder ikke at det fortsætter sådan i fremtiden, en dag sidder der forhåbentlig danske politikere der, som Nye Borgerliges Mette Thiesen siger det direkte,-

”INGEN statsborgerskab til migranter fra muslimske lande.”






Ingen kommentarer:

Send en kommentar