tirsdag den 17. december 2019




”ÆLDREBYRDEN” FÅR ENDNU EN ØKONOMISK ØRETÆVE…



Før valget lovede Mette Frederiksen at bekæmpe uligheden. Blandt andet skulle de fattigste folkepensionister have bedre vilkår.

Nu er hun blevet statsminister og har i samarbejde med finansminister Nicolai Wammen fået de røde partier til at sige ja til sin første finanslov. Den finanslov betyder, at alle danskere – inklusiv de fattigste folkepensionister – får færre penge mellem hænderne i 2020. Det skriver Børsen.



Ifølge beregningerne fra Finansministeriet taber de fattigste danskere faktisk en noget større procentdel af deres disponible indkomst, end de rigeste gør.
Der er dog en enkelt gruppe, der får flere penge. Arbejdsløse indvandrere modtager 700 kroner ekstra per barn om måneden – skattefrit.

Sådan er det jo, når de røde sidder på magten.

Kommentar :
Den vestlige verden holder vejret, og venter på et eller andet.



EU og regeringen håber på, at befolkningerne vil falde til føje frivilligt, og hvis ikke, så må de trynes. Vi venter på, om vi skal have valg i Danmark. Vi venter på en mulig parallelaftale og politisamarbejdet.

Vi venter på om vi skal lokkes til stemmeurnerne endnu en gang, så retsforbeholdet kan afskaffes og Danmark afgive den sidste rest af selvbestemmelse. Og vi venter på valget i USA.



Og så venter vi på det næste terrorangreb. Og den næste bølge imigranter.

Ventetid.

" - de reelle problemer tales ned under gulvtæppet, mens Grundloven anvendes – imod dens intention – til at smadre landet ". Ja - præcist ramt - og videre: " Den permissive velfærdsstat har vist sig at være sin egen værste fjende. Systematisk godhed fører til ladhed, ladhed fører til trældom, og trældom er trældom, uanset om der står islamisk eller socialistisk foran. "
Dum, Dummere, Danskere…

Nu står vi her igen, stamper stadig rundt vores lille cirkel af modløshed og manglen på handlekraft. Kloge ord i læssevis er hældt ud i en lind strøm på diverse blogs, kronikker, avisartikler og mellem menigmand i det sorte folkedyb.

Hvorfor kommer vi ikke videre, hvorfor lytter vores politikere ikke til sit stemmekvæg? Hvorfor leverer journalisterne ikke gode dybdeborende artikler, der fortæller sandheden om problemet og kalder en spade for en spade?

I stedet for relativeres der, der padles rundt, biskopper og paver, trækkes af stalden til den sædvanlige sødladne vattede retorik. Vend den anden kind til og lad dem derefter give dig et spark i R… Så kan vi ikke blive beskyldt for ikke at have rene hænder.

Vi lever efterhånden i et samfund, der er splittet op i de er støtter ”Adelens” de renfærdiges verdenssyn og os på bunden.



Selv Lægerne er gået over til fjenden. Nu som” Læger med grænser”. For det er vigtigere at være ren end at hjælpe nødlidende. Det er til at kaste op over.

Samtidig med vi, det sorte folkedyb, bliver beskyldt for racistiske og menneskefjendske holdninger. Tabuet og den nøgne sandhed er, at årsagen til problemet er Islam.
RELIGIONEN. Intet over intet under.

Nu ”slagter” DSU regeringen igen de ældre og pensionister, ”Ældrebyrden” der, trods alt, har skabt dette samfund og nu, stilsiddende, kan læne sig tilbage og betragte en samling inkompetente levebrødspolitikere der er i fuld gang med at smadre eftermælet.

Ventetid…




Ingen kommentarer:

Send en kommentar