lørdag den 21. december 2019



NIMA ZAMANI



'I så fald er Pernille Vermund jo en billig tøjte'

Hvis en person med mellemøstlig baggrund, iført dynejakke og bling bling, er en perker, så må kvinden, Pernille Vermund, iført lårkort og silikonebryster, være en billig tøjte.

Det er ikke min logik. Mine forældre har opdraget mig. Heldigvis. Det er Vermunds egen logik, fordi hun i øjeblikket desperat forsøger at forsvare en fremmedfjendsk og fremmedhadsk fadæse, hvor hendes mest ærlige og instinktive ansigt blev afsløret for rullende kamera.

I en DR-dokumentar i tirsdags kaldte hun en forbikørende for 'perker'.



Hun kunne have gjort sagen nem ved bare at sige 'undskyld'. I stedet giver hun nu alle andre end sig selv skylden. Hun giver sproget skylden, fordi sproget jo udvikler sig hele tiden, og hun jo er den progressive type, der følger med udviklingen.

Desuden mener hun, at det da ikke kan være noget at blive vred over, når personer med mellemøstlig baggrund selv kalder hinanden for 'perker'.

I så fald synes jeg, at hun, som hvid kvinde, skal kalde en sort mand for 'nigger'. Det racistiske skældsord bruger sorte jo også om hinanden.

At det først bliver racistisk, når en person med en bestemt baggrund bruger skældsord om en anden persons baggrund, dét har Pernille Vermund naturligvis ikke fanget.
Hun agerer hvert fald stadig fuld svensker eller mobbende folkeskolebarn. Dét vender jeg tilbage til lige om lidt.

Jeg kunne, som nævnt indledningsvist, også bare kalde Vermund for en billig tøjte. Det er hvert fald ikke dårligt at vide, at man fremover, i debatter, må referere til hende, som 'hende kællingen' eller 'hende tøjten'.

Det kalder nogen ghetto-piger også hinanden. For sjov. Og ifølge Vermund gør det jo ingen forskel, hvis jeg, som mand, tiltaler hende med et skældsord, der er baseret på hendes køn, stramme tøj og tungeslaskeri på tv.

Det er jo bare for sjov.



Jeg blev kaldt for 'perker' i folkeskolen. Af en ikke-opdraget mobbedreng, der ikke vidste bedre. Der var også en fuld og fatsvag promille 2,8 svensker, der engang kaldte mig for perker her i København. Mine bedste venner kan, som led i indforståethed og ironi, finde på at kalde mig for 'perker'.

Men nu ved enhver jo, at Pernille Vermund ikke er en af mine bedste venner. Det var vedkommende, hun kaldte for 'perker' heller ikke. Således må hun føjes til kategorien med den fulde svensker og det mobbende folkeskolebarn.

Kommentar :

NIMA ZAMANI : VI ER STADIG KRÆNKEDE…



"Hvis en person med mellemøstlig baggrund, iført dynejakke og bling bling, er en perker, så må kvinden, Pernille Vermund, iført lårkort og silikonebryster, være en billig tøjte."

Nima Zamani er viser meget godt, at man kan tage lille Nima ud af MENA, men man kan ikke tage MENA ud af Nima.

Med mellemøstlig indvandring følger mellemøstlige tilstande.

Nu er det mere udbredt end Nima nok er klar over, at kalde personer af typisk mellemøstligt ophav for "perker", hvis ikke man lige ved om der er tale om en tyrker, pakistaner, iraker, syrer eller afghaner.

 Den mørke hud, det sorte hår og de mørke øjne er fællesnævneren.

Helt ligesom vi danskere bliver betegnet "skandinav" når vi rejser til Sydeuropa eller mellemøsten, og lokalbefolkningen ikke lige ved hvilket konkret skandinavisk land vi kommer fra.

Den lyse hud, det typisk lyse hår og måske endda de blå øjne er fællesnævneren når vi "kategoriseres" som én samlet gruppe af andre mennesker.

Jeg er lige så fortørnet over at blive kaldt "skandinav", da jeg bestemt ikke er glad for at blive sammenlignet med en svensker der måske endda har stemt på Stefan Löfven.

Så klap hesten Nima. Så er ordet "perker" altså heller ikke værre end ordet "skandinav".

Prøv nu for een gang skyld at vende blikket indad! I mener oprigtigt talt ikke, der er grund til at kritisere de unge indvandrere (ingen nævnt, ingen glemt!)

Fortæl mig, hvorfor andre religioner el folkeslag ikke får negative ord med på vejen? 

Verden skriger på selvjustits, men kun jer selv hører det ikke! Det er sørgeligt! 

Jeg kan forstå at ordet "Perker" har fået det samlede politisk korrekte Danmark op af stolene, her iblandt Nima.

Men hvis Elvir Abaz kalder flere for præmieperkere så er det ok og i er stille.

Når Elvir Abaz og Nima er sexistiske i deres angreb på PV er feministerne stille!

Hvis Jens Rohde, sidder på facebook og overdængede folk med skældsord som "idiot" "Breivik-sympatisør" med mere, så er det ok og i er stille.

At DR laver en serie der hedder "Perkerdansk" er det ok og i er stille. Osv.

Men ordet "Perker" fik jer sgu op af stolen, og der er åbenbart ord der ikke må bruges af hvide, gad vide om ordene "Kartoffel" og "Melorm" som ofte bruges af indvandrer om hvide, også bliver kritiseret på samme måde af de politisk korrekte?

Dobbeltmoralen er så stor på venstrefløjen at det er sygeligt!

Vi er alle lige, i er bare mere lige end alle andre, og der gælder helt andre regler for jer selv!

Det billige består vel i, at Pernille Vermund og Nye Borgerlige, stemte imod en Finanslov, der ellers gør det dyrere for ALLE danskere næste år. Det parti ønsker jo at det skal være billigere - og ikke dyrere at være dansker.

Om hun tillige er en "tøjte" er vel den gængse fælles-islamistiske betegnelse for alle de kvinder, der ikke lader sig binde, baste og tøjle som "dydige" perkoliner? Indhyllede eller ej i de obligatoriske, kvindelige koranunifornmeringer?

Nima Zamani bruger ikke - som mange andre perkere ordet "luder" - om Pernille Vermund. Det var flinkt gjort, synes jeg. Det må skyldes den tilstundende julehøjtid og denne hjerternes fest som et element der trods alt efterhånden synes at kunne vinde indpas.

Selv blandt islamister...

Problemet er ikke nigga eller nigger eller perker eller hvide gris.

Problemet er at voldsomme store dele af den indflod af udlændinge IKKE kender til Europæisk kultur - en kultur på godt og også ondt.

Vi er som vi er - og det skal vi nu lave om på, fint nok.

Men debatten dækker over - at voldelig og skrupelløs adfærd er ved at smadre vores land. Den reelle frygt ved at gå på gaden, især for kvinder har bredt sig som en pest i Europa, og ikke mindst i skandinavien.

Nima skulle tage og kigge på de voldstatistikker som hans venner fra Mellemøsten og Afrika påfører vores samfund, tak.

Vi er mange Nima - også mange indvandrer kvinder 

- Der er ved at have fået NOK!

https://ekstrabladet.dk/opinionen/nimazamani/i-saa-fald-er-pernille-vermund-jo-en-billig-toejte/7928232?fbclid=IwAR0zKbUObGBfc5YnFE7HXJ9tp8V-JRBDXemdPiOp_Ez32LlmYTUsMRgJLQY

Ingen kommentarer:

Send en kommentar