lørdag den 6. juli 2019


CENSUR PÅ FACEBOOK




CENSUR : ” Censuren er de store levendes tilståelse af, at de kun kan sparke fordummende slaver, men ikke regere frie folk.”

Citat : Johann Nestroy

Det er en særdeles kendt sag at Facebook ikke ønsker artikler / opslag hvori indgår kritik af muslimer, islam , navnsatte politikere, indvandring m.v. Overtræder man det Facebook kalder ”fællesskabsregler” udleveres der omgående ophold i  ”genopdragelseslejr” med varigheder for alt imellem 3 – 30 dage og enddog total lukning af profil.



Som redaktør og skribent af / i ”Luk de danske grænser NU” er det fakta der er fuldstændig umulige at leve med og ikke mindst overholde. Som ansvarlige debattører og skribenter overholder vi ALLE de regler som den øvrige presse også lever med i dagligdagen, bortset fra at vi er udsat for en grov og generaliserende censur.

Desværre ser det ud til at INGEN åbenbart kan trænge igennem Facebooks panser, derfor er vi selv nødsaget til at skaffe os mulighed for at levere de saglige og kritiske opslag der er vores adelsmærke, dette vil ske ved at vi redaktionelt laver et par små ændriger i dagligdagen:



Ø  Alle artikler, der ikke indeholder kritik m.v af ”Fredens religion” vil stadig ses som opslag på Facebook
Ø  Alle artikler, der er mere udtømmende og kritiske, vil der blive henvist til på Facebook, men disse kan læses i sin helhed på ”lukdedanskegraensernu.blogspot.com”, i denne henvisning vil der være et link man blot trykker på, hvorefter man er på vor blog, hvor der i øvrigt også er mulighed for at kommentere på artiklen.



Vi gør naturligvis ikke dette for at gøre det mere besværligt for vore godt 38.000 følgere, men udelukkende for at slippe udenom Facebooks umulige moderatorer.

På gensyn på den nye blog

Med venlig hilsen
Maiken Huglstad Pedersen og Thorkild Bisbo
Administration og redaktion

Ingen kommentarer:

Send en kommentar