tirsdag den 9. juli 2019





Hvorfor integrere sig, når landet pisser på en?

Når et menneske får en invitation til indirekte at takke af og skride fra dette land, kan man ikke længere argumentere for, hvorfor det skulle kunne betale sig at integrere sig i dette land, når landet pisser på en.


I disse dage er der debatter om, hvorvidt det er en god idé at sende breve ud til nogle bestemte mennesker i nogle kommuner, hvor de får tilbudt 140.000 kr. for at rejse hjem.
Det mærkeligste, som dog ikke meget fylder i denne debat, er, hvorfor mennesker, der ikke har flygtningebaggrund, får dette tilbudt, når det egentlig er fundet på for at effektivisere flygtninges hjemrejse?
Dette bør kommunerne undersøge og kunne skelne mellem. Det er ikke gjort, siden den ene tyrker efter den anden får dette brev. Tyrkiet er et land, man normalt ikke får flygtningestatus fra, medmindre der er særlige omstændigheder, der taler herfor.
Uanset, hvordan man vælger at gribe denne debat an, synes jeg, det er dybt utaknemmeligt og grusomt af de danske myndigheder, der bliver drevet af skattekroner, at finde på at sende den slags breve til mennesker, der faktisk har arbejde, kan sproget og bidrager til samfundet.
Hvis hele formålet med ”repatrieringsordningen” er at hjemsende de folk, som egentlig bliver set som uintegrerbare, hvordan hænger det så sammen med, at en far, som de fleste danskere i den grad vil mene er integreret, får det brev? Det giver ikke mening.
Er den danske stat blevet så desperat, at den er blevet ligeglad med, hvem den rammer med denne ordning? Er kriterierne for at få dette brev blevet, at det bare er nok med et udenlandsk efternavn? Er vi virkelig blevet et system, der er til grin, og som slet ikke kan se den positive side af dem, der kæmper hver dag?



Jeg er så træt af det system, der hver dag kæmper for bevidst at ekskludere nogle mennesker i dette samfund. Når et menneske får en invitation til indirekte at takke af og skride fra dette land, kan man ikke længere argumentere for, hvorfor det skulle kunne betale sig at integrere sig i dette land, når landet pisser på en.
Jeg ved, at dette blogindlæg nok ikke bliver populært blandt læserne her på Jyllands-Posten. Men de, som altid er hurtige og går til tasterne og kommenterer meget flittigt, må huske, at de altid har ment, at det var de kriminelle og uintegrerbare, som Danmark ville sende til deres hjemland. Hvad er så deres argument for, at de integrerede folk skal hjemsendes?
Dette system er ved at rådne op af fremmedgørelse af alle med udenlandske rødder, og jeg glæder mig til at se, om den nye regering kan rydde op i det. Tiden er inde til gennemtænkning.



KOMMENTARER :

9 ud af 10 med indvandrerbaggrund finder fortsat sin ægtefælle i sin oprindelseskultur, fordi danskere åbenbart ikke er gode nok, så hvem pisser lige på hvem her? Harun Demirtas er en ynkelig demagog, med offerkortet permanent limet i panden.
Jeg håber virkelig at han også har fået et hjemsendelsesbrev, for her er integrationen da helt slået fejl.

Du kan godt glemme alt om en oprydning i Fremmedproblemet efter dine forhåbninger.Inden valget blev Lov 140 vedrørende Paradigmeskiftet vedtaget med 76% flertal i Folketinget.Loven forudsætter hjemsendelse af primært "flygtninge", der er blevet hængende som indvandrer.I virkeligheden var der tale om asylshoppere, der bevægede sig fra land til land indtil de trængte ind over grænsen til Danmark fra det sikre land Tyskland.

Gennem tiden er der ophobet fremmede Folkestammer især fra Mellemøsten i en grad så belastningen af velfærdssystemet nu er opgjort til 35 milliarder.Der gælder samme forhold for dem, der angiveligt ankom som Fremmedarbejdere, men som ikke som forudsat, rejste igen.Samlet udgør de fremmede en trussel mod Danskhedens (forstået som afstamning og kultur) fortsatte eksistens.Derfor de omfattende hjemsendelser af kulturfremmede som nu påbegyndes.Dette vil udover at sikre Danskheden også sikre Velfærden fremover for den danske del af befolkningen.

Hvorfor skal vi skatteydere blive ved med at kaste 100 milliarder om året efter folk der ikke gider os eller vores kultur. For at at blive i debatørens sprog er der en stor del af de økonomiske migranter der vælter ind i landet der pisser de danske skatteydere op og ned af ryggen. I vil ikke vores kultur, vores demokrati, vores religion men i vil gerne forsørges af os! Uanset hvor meget i trækker offerkortet er det jeres ansvar at blive ydende borgere i dette tidligere så homogene land. Harun hvorfor har vietnamesere, kinesere, polakker, ukrainere osv. ikke de samme “frygtelige problemer” i Danmark som arabere, somaliere m.fl.??? Det skyldes deres holdning til at klare sig som en del af samfundet og forsørge sig selv.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE11490730/Hvorfor-integrere-sig-n%C3%A5r-landet-pisser-p%C3%A5-en/




Tak til Harun Demirtas for udtalelsen om, at Danmark ”pisser” på dem, man mod en klækkelig sum penge tilbyder hjemrejse

Af hjertet tak, Harun Demirtas, du fremskynder det tidspunkt, hvor omfattende hjemsendelser på Grundlovens og retsstatens grund vil finde sted.

Jeg er ret vild med Harun Demirtas’ skriverier på JP blogs. Det tjener JP til stor ære, at spændvidden inkluderer Harun Demirtas, som for et lille år siden skrev bl.a. sådan her om en dansker, der ikke ønskede at få foretaget en blodprøve af en tørklædeklædt kvinde:
”Men er du virkelig i tvivl om, hvorvidt en sygeplejerske med tørklæde kan hjælpe dig, må du finde et land, hvor der ingen muslimer findes.”
Denne etniske krigserklæring imod de oprindelige danskere er en af de sikreste veje til at overbevise samme danskere om, at der må ske noget helt, helt andet i udlændingepolitikken. Og tak for at gøre opmærksom på det allerede for et år siden, Harun Demirtas.

Nu får den så igen for fuld skrue i et indlæg fra i dag af Harun Demirtas med overskriften,
”Hvorfor integrere sig, når landet pisser på en?”
Helt ned i den latrinære sprogbrug er det en perle af et indlæg. Harun Demirtas fik lige adskillige tusinde yderligere danskere med på det hold, der har indset, at omfattende hjemsendelser – på Grundlovens og retsstatens grund – må finde sted blandt de ikkevestlige i Danmark, hvis Danmark skal overleve som hjemsted for det danske folk.
Her følger nogle citater fra Harun Demirtas’ indlæg:
”Er den danske stat blevet så desperat, at den er blevet ligeglad med, hvem den rammer med denne ordning?... Jeg er så træt af det system, der hver dag kæmper for bevidst at ekskludere nogle mennesker i dette samfund…Dette system er ved at rådne op af fremmedgørelse af alle med udenlandske rødder…”
Det er virkelig godt. Det er konge, som de siger i et af DR’s få seværdige programmer. Etniske danskere får besked på at skride fra deres eneste fædreland, og når Danmarks myndigheder i det mindste forsøger at lokke bare nogle få fra den tredje verden til at genfinde de hjemlige græsgange, får vi at vide, at Harun Demirtas bare er så træt af Danmark, nå nej, ”systemet”, kalder han det søreme, hvilket som bekendt også er Danmark.
Endnu engang: Min mest dybfølte tak til Harun Demirtas for ganske ufrivilligt at være med til at fremskynde udviklingen hen imod en hjemsendelsespolitik, der vil sikre, at der også vil være et Danmark om 100 år.
Mere ustyrlig sprogbrug fra Harun Demirtas og ligesindede fra den tredje verden, venligst. Det er virkelig en god hjælp på vejen mod målet.
Kommentarer:
Hr. Harun Demirtas er en af de desværre alt for mange utaknemlige gæster Danmark har åbnet sine arme for. Og i stedet for at have ære nok til at rejse hen hvor han kan blive behandlet med den respekt han ikke mener Danmark yder ham, så vil han hellere bruge tiden på at give ondt af sig over danskerne. Mage til utaknemlighed skal man godt nok lede længe efter.
Disse mennsker skal naturligvis bare sendes hjem uden at modtage en eneste skatteyderkrone. Det er jo en hån mod især vores pensionister som har arbejdet i en menneskealder at sådanne mennesker tilbydes 140.000 kr. skattefri kr. for at rejse - langt mere end en ordinær pensionist modtager på et år! Men De Radikale og den yderste venstrefløj har jo disse mennesker som deres nye kernevælgere så jeg tvivler på at den nuværende regering har rygrad til at begynde massive hjemsendelser som vi f.eks. har læst om at de gør i Tyskland efter at IS nu er nedkæmpet! Den nuværende regering har jo allerede lavet de første løftebrud på udlændingepolitikken ved f.eks. at tillade somaliere med arbejde at blive..........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar