onsdag den 31. juli 2019


GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER…



Landets unikke udlændingeminister Mattias Tesfay udtaler at årsagen til at man nu igen tager imod kvoteflygtninge, udelukkende skyldes at det går fremad med integrationen i Danmark…

HVILKEN INTEGRATION MATTIAS TESFAYE ?




Mig bekendt findes der ikke et eneste land i hele Europa hvor man kan melde om succesfuld integration, Danmark ingen undtagelse.Problemet er at udlændingeministeren er nødt til at tale problemet væk af hensyn til det radikale venstre og hele det røde slæng i folketinget. Disse partier kræver ”her og nu” ændringer i udlændingepolitikken, derfor skal man ALDRIG tro på eller gå tilbage til en ”fuser.”



Mattias Tesfaye bliver et ubehageligt bekendtsskab for den danske befolkning der forlængst har undsagt de røde partiers ønske om et multikulturelt samfund, det blæser hele bundtet højt og flot på, den samme Mattias Tesfaye der siger at hele Danmark kan lære noget af integrationen på Vestegnen, - et af de områder i Danmark hvor integrationen er allermest mislykket.

Det er den samme Mattias Tesfaye som med et opgivende skuldertræk siger "at det var der jo ikke noget at gøre ved", i forhold til at herboende tyrkere har en uindskrænket ret til at få deres familiemedlemmer her til landet uagtet at de ikke noget som helst legalt krav på asyl overhovedet?
Mattias Tesfay aner ikke et klap om hvad seriøs integration omhandler, lad os derfor hjælpe ham lidt på vej :




Integration afhænger hverken af uddannelse eller indkomst men af samfundsopfattelsen. Mange indvandrere kommer fra klansamfund hvor loyaliteten til familien i videste forstand er altafgørende, og hvor alt reguleres af religionen, og dette samfund ønsker de at overføre til Danmark. 

Lovgivning skal underlægges religionen, kvinderne manden og de vantro de troende. Dette medfører den foragt for alt der er dansk og for danskerne som mange især unge indvandrere giver udtryk for, og som ogaå ses i angreb på politi, brandvæsen og stenkast mod busser.




Samtidig fastholdes en middelalderlig tolkning af de religiøse tekster, og afskaffelse af barbariske straffe afvises af religiøse ledere.
Hvordan skulle et harmonisk samliv mellem indvandrere og europæere kunne etableres under de forhold?

Skulle man ikke i stedet spørge - hvorfor ved man ikke selv, hvad integration er. Integration er at man respekterer og lever efter det lands regler og normer, man er kommet til. Men ved hjælp af tolke og misforstået hensyntagen fra de i det kommunale system, man møder først, har man tilladt mærkværdigheder ingen andre ville kunne forlange, hvis vi rejste til et andet land.

I et frit land, hvor tanken er fri, tillader man tanken bundet op på en religion/ideologi, der ikke blot hæmmer dem selv, men så sandelig også andre. Integration er blevet til integration i hht islam og dens regler og normer, som åbenbart sættes højere en integrationen i det land, man er kommet til. Det er ikke blot et fænomen i Danmark, men i alle vestlige lande. Når unge mennesker i dag kan påstå, at det at stemme og selve demokrati er at gå imod Allah, så er der i grad noget galt mellem ørerne.




Man er intergreret, når man taler og forstår dansk, er selvforsørgende, har taget danske værdier bl.a. demokrati, ytringsfrihed, ligestilling mellem kønnene og ingen homofobi, historie og kultur til sig, omgåes danskere, deltager i samfundet, holder deres religion og tørklæder privat og ikke i det offentlige rum, stiller ingen særkrav som halalmad, seperate og opdelte baderum og svømmehaller, hilseritualer, socialkontrol af pigerne o.s.v. Flygtninge skal ikke gøres til indvandrere.




"Islamismen er kommet til byen med islam, og det har en pris, som vi ikke var klar over, og som mange intelligente mennesker bevidst eller ubevidst slørede forståelsen af".

Enhver. Og bogstavelig talt enhver, har de sidste mange år kunnet forvisse sig om islams modus operandi (dvs. måde at operere på). Men ikke hvis man har set DR, læst mainstreampressen, gået på universitetets marxistisk historie- og kulturstudier.

Danmarks Radio er af politiske årsager gået i spidsen med denne villige apologi overfor islam. Men har kurtiseret og bliver ved med at kurtisere islam på alle leder og kanter. Præcis som man kurtiserede kommunismen og Sovjet i det foretagende.

Hvis man ikke har været klar over konsekvenserne ved import af islam, har man været ualmindeligt og villigt u-informeret, intellektuel doven, hovmodige. Nu står så denne arrogante elite med håret i postkassen - og som man siger på amerikansk - as the shit hits the fan - og aner ikke hvad man skal gøre.



Politikerne har bare indset at danskerne er et spildprodukt, et slapt, sløvt og uvidende folkefærd der udelukkende består af feminiserede fjolser, hjernevaskede elever, tøffelhelte og uvidende tumper, plus en masse stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. Kort sagt, danskerne er en samling dumme og dorske tabere.
Så det er da intelligent, sødt og smukt af politikerne at ønske os udskiftet med meget bedre og mere handlekraftige typer fra asien, afrika og mellemøsten. Snart vil Danmark være en pragtfuld humanistisk stormagt ligesom Sverige. Se selv den korte, newspeak og snaphanen.

Danmark og danskerne ønsker ikke integration, men assimilation!


Multikulturalismen og antallet af etniske minoriteter betragtes som en udfordrende og truende samfundsudvikling snarere end som en fordel og gevinst. Denne negative holdning har afspejlet sig i etniske minoritetsbørns chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne. Politisk er der fokus på integration og delagtiggørelse, men er udført som et implicit mål under dække af assimilation.
Folk er klar over sandheden og virkeligheden omkring den såkaldte utopi/dystopi – ‘integration’. Derfor kan I ikke længere narre folk, som I desværre har gjort de sidste 30-40 år.
Accepter udlændinge som de nu er eller vær forberedt på et endnu mere polariseret og parallelt samfund.


Andre kilder omtaler festerne når et familiemedlem har fået tildelt førtidspension. En af livets store fester på linje med dåb og bryllup.

Så sygt er det blevet!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar