søndag den 14. juli 2019


ET BERØRINGSANGST FOLKETING OG KONFLIKTSKY POLITIKERE..

Social-Demokraterne har en GENIAL ide de håber holder. De vil udrydde Ghettoer ved at forbyde ordet.
Det er en helt ny form for politik, som ingen fatter et ord af.


De sårbare og følsomme politikere vil censurere vores sprog, adfærdt og vores meninger. De skjuler sig bag Facebook og Twitter facismen, holder befolkningen væk i arms længde, og blokerer når de bliver fornærmede. De har rådgivere til at tænke for sig, og får ikke dagens sved på panden. Det er svært at tage dem alvorligt.


Så vil jeg hellere tale om Socialdemokratiets dovne folketingsgruppe.De har 49 folkevalgte, deraf 20 ministre. Og så har de en række af omtrent 30 IKKE FOLKEVALGTE rådgivere til at udføre det hårde arbejde
.
Socialdemokratiet som vi kender dem bedst.
"Det gjorde den i det svigt, der i 80’erne og 90’erne benægtede, at store dele af indvandrer-massen bygger parallelsamfund. Og at disse samfund kræver, at deres kulturelle eller religiøse dogmer skal gælde uden for deres egen privatsfære eller hellige steder. Hvormed de ikke beder om vores respekt, men om vores underkastelse"
Sande ord 2019. Desværre er der ikke mange af de historieløse og ligeglade eksistenser på venstrefløjen, der fatter ret meget af det. Som så mange andre steder har har det ekstreme hylekor på venstrefløjen her i landet kun et par ting at bruge ikke-vestlige velfærdsturister til - murbrækkere, og jo .




Meget snart skal den danske befolkning træffe et valg, et valg mellem islam og demokrati. Et valg som den enkelte borger skal træffe for de valgte politikere gør det ikke.
Min Facebook ven Peter Qvistgaard har skrevet et fremragende indlæg og de ny-religiøse regeringspolitikere – læs det her:



Peter Qvistgaard.

Til vore ny-religiøse regeringspolitikere.


I burde skamme jer.

I hylder demokratiet, men når I opdager en borger, der tager jeres hyldest alvorligt - eksempelvis den om ytringsfriheden - hylder I ikke ham, men vælger at udskamme og udstøde ham.


Hvorfor? Fordi I nu er blevet bange for visse af de dybt-religiøse fremmede, som I glædeligt har lukket ind i vort demokrati. For I ved jo alle, at lige præcis denne gruppe fremmede om føje år vil forvandle vort land til et samfund, hvor en fremmed religion vil være den dominerende.

Så derfor tier I og bukker jer. Og stækker ytringsfriheden.

For I er bange for en ny Muhammed-krise. Altså den krise, hvor disse fremmede afbrændte Dannebrog og vore ambassader - mens I tog til Mellemøsten og undskyldte, at vi her i Danmark havde tilladt os at bruge vor ytringsfrihed.



Disse fremmede skreg af grin over jeres fejhed. Til gengæld opdagede de også hurtigt, at danske regeringer er nyttige idioter i kampen om den globale, islamiske invasion.

Bare et enkelt, banalt spørgsmål til jer studentikose medlemmer af Folketinget:

- Hvorfor er det så svært for jer at forsvare en af verdens mindste og kristne stammer, der omvendt også er et af verdens rigeste og mest demokratiske samfund her på jorden?


Her svarer I nok med en rungende tavshed.

Men I skal da bare blive ved med at håne os, der vil bevare et Danmark, der intet har imod indvandrere, også muslimske, der værdsætter vor kultur og vore værdier. Så får I mange stemmer fra især de hundrede tusinder af religiøse fremmede, der ikke drømmer om et demokratisk Danmark. Men om et samfund, hvor deres religion står over vort demokrati, herunder også vor lovgivning.

Og hvor vi vantro danskere bliver dem, der forsørger dem.
Men drøm I bare videre i jeres multikulturelle drøm. I vinder nok kampen, men taber jeres land.
Så derfor står denne ene dansker alene, mens I vore levebrødspolitikere står fnisende i sikker afstand fra ham, og hvisker:


- Tror denne landsbytosse virkelig, at vi tillader ytringsfrihed her i vort multikulturelle, øh, islamisk-kommende Danmark?

Peter Q - En ganske, almindelig, borgerlig og partiløs borger, hvis svigerinde i øvrigt er muslimsk - og mere demokratisk end jer politikere. For hendes baggrund stammer fra den virkelige virkelighed.

PS: Til de af jer, der griner af mit indlæg, vil jeg bare stille et simpelt spørgsmål:


- Hvad fik I at spise i lørdags? Halal-slagtet kylling?

Billedtekst: Her ses fremtrædende, danske politikere, der vender en dansk borger ryggen, fordi de er er så skamfulde over, at denne har turde gøre det, som de ikke selv havde nosser til, nemlig at sige nej til en barbarisk bevægelse, og råbe:


- Nok er nok. Det eventyr-pjat bruger vi ikke her i landet. Hvad vælger I borgere?


Islam eller demokrati?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar