mandag den 3. februar 2020





Kære Pia Kjærsgaard, du kan starte med at lære dine børnebørn at opfatte sig selv ligeværdige med alle børn i Danmark

Tænk at mens en rektor råber om hjælp for at gøre op med den diskrimination og splittelse af børn, hans skole er ramt af, råber Pia Kjærsgaard for det modsatte og skaber endnu mere frygt og splittelse. Hun bør skamme sig!
I dagens Jyllands-Posten skriver Pia Kjærsgaard et indlæg. Der er ikke meget debat over det indlæg, men mere billedet af et skævt Danmark, hvor enhver, der læser det, vil få klump i halsen og tro at Danmark må være ved at falde fra hinanden.

I indlægget refererer Pia Kjærsgaard til en artikel, som har været trykt i januar måned i Berlingske Tidende, hvor der konkluderes, at der i Danmark i dag bor over 800.000 mennesker med udenlandske rødder.
KOMMENTAR :

Som sædvanlig laver hr. Dermitas nogle kunstgreb for at få ligningen til at gå op. Den klassiske er udgangspunktet - danskerne er "muslimforskrækkede" og hvis de ikke er det - ja, så har de dæleme bare at blive det. Hvad så "muslimforskrækkelse" betyder står hen i det uvisse?

Nu er hr. Dermitas jo selv en del af det ekstremistiske miljø omkring sammenrendet af kommunister i Enhedslisten. Og her er et populært begreb "kommunistforskrækkelse". Og det på trods af Enhedslistens egen "kapitalistforskrækkelse" og "private ejendomsforskrækkelse" vælter ud af knaphuller og såvel højre som venstre øre. 

Nu tilhører disse muslimer som folk jo ikke må være forskrækkede for jo den trosretning, som begrunder sig i Muhammed og koranens ideologi - og et særdeleles fremtrædende element i denne tro er forskrækkelsen overfor "kufr". "Kufr" er alt hvad der bærer præg af ikke at have legitimitet i Muhammed og koranens centrale skrifter.
Faktisk har hr. Dermitas´ egen hjemstavn præsteret, at udradere hele den "kufr" som kristendommen stod for i det Ottomanniske Rige. 

Senest blev op mod 2 mio. af de kristne i Tyrkiet udslettet for at gøre området kristenfrit og rent for den "kufr" disse muslimforskrækkede kristne repræsenterede. Samme proces pågår lige nu i Afrika, hvor daglige massakrer repræsenterer en udslettelse, der efterhånden ligner et folkemord på "muslimforskrækkede" sorte kristne.

Men den slags nyder - uvist af hvilken grund - ikke hr. Dermitas opmærksomhed. Scenen burde jo være ligetil - "brune" mod "sorte" i hr. Dermitas raceverden, hvor hudens farve tilsyneladende er et parameter, han anser for helt afgørende.

Helt ærligt - hvordan kan denne eksil-tyrk få lov igen og igen at spilde spalteplads i JP med sine fake-news blogs?

Tror manden, vi ikke er klar over hans agenda i blog efter blog?
Vi kan godt gennemskue, at harun med sine utallige stråmænd forsøger at pådutte os Danskere en racisme og "fremmedhad", vi ikke føler - samt antyde, at en artikel af Pia Kjærsgaard vil øge vores "muslimforskrækkelse".

Stråmand nr et: Nej, harun, PK digter " ikke skræmmende historier ... så flere kan blive grebet af muslimforskrækkelse"
Den forskrækkelse er ganske reel - og skyldes dels det voldsomme antal mu slimer, vi er blevet belemret med de seneste 45 år - men også deres opførsel, mangel på vilje til at omfavne Danskheden samt deres fanatisme mht ko ranen og sharia.

Stråmand nr to: Det skyldes hverken jeres hårfarve eller mørke hud, at forældre flytter deres børn - det skyldes mu slimernes opførsel, voldsparathed og herrefolksmentalitet sammenholdt med deres barbariske klankultur.
DE splitter sammenholdet i klasserne og gør det utrygt at gå der.

PK har desværre helt ret - Danskerne er ved at blive erstattet af mellemøstnere med en mellemøstlig klankultur og religion.

harun forsøger her at nedtone den kendsgerning og gøre grin med vores berettigede angst. Vi har gennemskuet dig, harun.

I øvrigt vil mine og PK's børnebørn jo ikke opvokse som ligemænd med mu slimske børn - de vil opvokse som dhimmier - underlagt enhver muslim i deres nærhed.

Verden udvikler sig, og mennesker flytter rundt. Især fra fattige lande til velfærdssamfund, hvor man uden at anstrenge sig for meget kan komme til at leve i overflod. Men det gør ikke verden mere stabil. Tværtimod. Jo mere vi kommer til at lære hinanden at kende, jo mere går det op for os at der er kulturforskelle, der skiller mere end de forener. Og det har ikke noget med hårfarve at gøre.

Når gymnasieelever nu deler sig op på hvide og brune gymnasier, hænger det sammen med disse kulturforskelle. I et frit land som det danske, kan man ikke tvinge folk sammen som ikke føler sig i harmoni med hinanden. Det vil blot ødelægge undervisningen og splitte det sociale samvær.

I takt med væksten i den fremmede subkultur, vil splittelsen i samfundet vokse tilsvarende. Her peger Pia Kjærsgaard på et væsentligt problem.

Det kan man da kalde et manipuleret indlæg, det er jo direkte forkert
det har intet at gøre med folk med sort hår, hvor har du det fra ?

Rektor på Viby gymnasium råber ikke om hjælp på grund af diskrimination og sort hår som også etniske danskere har,men fordi andelen af tokulturelle er på 40% det er særligt et mindretal der er årsag til udfordringerne, næste år kommer de ned på 10-15% tokulturelle.

Prøv at holde dig til sandheden når du blokker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar