torsdag den 20. februar 2020




HVEM BÆRER ANSVARET…?


Knap havde røgen lagt sig i den tyske by Hanau, før det politiske parnas i Sverige, Danmark og Tyskland havde synderen – det er en højreorienteret ekstremist, kort sagt et sammenrend af skimlede kældermennesker.

Dagen efter stod den tyske kansler Angela Merkel, frem vel nok den mest hadede politiker i hele Europa, og det lykkedes hende, helt planmæssigt, at tilføre yderligere udskamning til højrefløjen, samtidig med at der blev brugt tid på at få hadet anbragt i historien.



Desværre må man bare konkludere at fuldstændig naive, blåøjede og fuldstændig inkompetente politikere i de tre lande IKKE har forstået noget som helst. HVIS de ønskede at finde en ansvarlig for udviklingen i Europa, så start med at se på dette:

-Hvem er ansvarlig for at der er lukket tusindvis af uintergrerbare migranter ind, medbringende en middelalder kultur og manglende lyst til integration?

-Hvem bærer ansvaret for at vold, voldtægter, bilbrande, overfald, bombesprængninger, skyderier osv.osv. fortsæt selv listen.

-Hvem bærer ansvaret for at vi lever med parallelsamfund, ghettoer hvor migranter samler sig i familiemæssige klaner og i øvrigt ikke ønsker at bidrage arbejdsmæssigt til det danske samfund.

-Hvem er det der har tilladt, på trods af den danske grundlov, at islam udnævnes til trossamfund og moskeer tillades opført i snart hver eneste danske by.

-Hvem er det der er skyld i at større danske byer i dag er NO GO zoner for etnisk danske borgere.

-Hvem er det der er skyld i at hele det danske folkeskolesystem er bombet tilbage til stenalderen.




Det er MEGET nemt at svare på – Tag et spejl – kig ind i det – der ser du den ansvarlige for alle landets ulykker. – denne øvelse kan ca. 75 % af det danske folketing udføre – de burde smides ud af Folketinget for de lever ikke op til de krav de danske borgere s tiller til dem:

Politikkerne arbejder ikke for dig. De arbejder for sig selv.

Al politik handler ikke om at udføre det man er ansat til. Arbejde for folket. De kommer man ingen vegne med. Næ det gælder om hvem man skylder en tjeneste, hvem der giver ordrerne, hvordan man kan tjene sig selv.
Der bestemmes i lukkede rum hvem der bliver opstillet, det er ikke dem der kommer og vil arbejde for folket. Det er dem der vil tjene partiet.
Igen og igen ser vi politikere der har vist sig tydeligvis uden jordforbindelse. Når de bliver bedt om at gå, hvor går de så hen? de får en høj stilling i et privat firma, kan de ikke lige få en stilling nede i EU.



Politisk korrekte som Birthe Weiss, Mimi Jacobsen, Holger K og chefideologen forfatteren Carsten Jensen har med deres vanvittige accept af den stigende islamisering af Danmark, hovedansvaret for vækkelsen af de mørkeste kræfter i vort samfund. Et mønster der ses helt analogt i lande som Storbritannien, Tyskland og Sverige

You belong to Hall of Shame  

Der er ingen forskel på at ikke kunne fordrage spegesild og at ikke leve med muslimer for deres ideologi. Er man racistisk mod spegesild fordi man ikke kan lide smagen. Der findes jo et hav af spegesildtyper. Sildene høstes overalt i verden hvor de findes. Muslimer er IKKE een bestemt race, så man kan IKKE være racistisk mod dem. De har det bare med at være en destruktiv forsamling.
Med alle andre problemer sætter man et totalstop for det. "Duer ikke væk".
Dette bliver der ikke gjort ved muslimerne. Næ der foretages bare nogle små kosmetiske justeringer, så det ser ud til at der sker noget. Og jublen vil ingen ende tage... Men har det løst problemet ? Overhovedet ikke. Det vokser bar ufortrødent videre.
Da fulde folk begyndte at køre folk ned, blev spritkørsel totalforbudt. Da muslimer begyndte at ødelægge og dræbe det danske samfund, blev det først tiet ihjel,  derefter blev der sagt fy fy.
Jeg tror ikke på politikere mere, de gør ikke deres job. Laver beslutninger og love udfra hvad der hjælper de almindelige dansker og Danmark bedste.
De arbejder tydeligvis ud fra en anden dagorden. Ellers ville muslimproblemet være løst forlængst.
Med et totalstop.


Kommunisme, marxisme, socialisme, fascisme og nationalsocialisme stammer alle fra samme tankegods: 
Totalitær kollektivisme med planøkonomi hvor staten er enevældig der baserer sin magt på anvendelse af vold mod egen befolkning. Og hvor denne regeres af en ikke folkevalgt lille gruppe af psykopatiske voldsforherligende ideologer som fængsler, dræber eller slavegør alle som ikke deler deres verdenssyn, inklusive andre nationer.
Det er det alle fra nazister til autonome over fascister, socialister og marxister ønsker indført og alle det gennem brug af vold.
Derfor ønsker ingen fornuftige mennesker nogen af dem i den civiliserede verden 
Sjovt nok er den eneste forskel på islam og de førnævnte ideologier guddommelig lovgivning som grundlag.



Flertallet er ligeglad med nationalstaten. De kommer fra stamme og klansamfund og det er der deres loyalitet ligger. Som nogle siger, så gør folk fra MENAP bare det som folk fra MENAP gør. Det er det de kender. Det hører bare ikke til i Danmark. For hele forudsætningen for vores velstand hviler på en kollektiv samfundsforståelse og respekt for fælles værdier, økonomiske såvel som begrebsmæssige.
I følge de politiske korrektes chefideolog Carsten Jensen, er nu over halvdelen af den danske befolkning klamme skimlet kældermennesker. Det skal vi være stolte af og snart er vi mange nok til for alvor at få knækket kurven med den uhyggeligt stigende islamisering af vort samfund. 



De værste kujoner af alle, er de politikere,advokater, jurister og menneskerettigheds forkæmpere, der finder et forsvar for disse fjender. Det er galt nok, ikke at gøre noget, men ligefrem finde en undskyldning for ikke at skulle kunne gøre noget, er dog det værste.

Slapheden, Fejheden, konfliktskyheden, ansvarsforflygtigelsen, de vel forberedte politike søforklaringer når katastrofen er sket, underdanigheden, eftergivenheden, tåbeligheden, opgivenheden, den personlige svaghed, den manglende forsvarsvilje, disse ord er alle dækkende, for den udvikling der i dag hærger den Europæiske befolkning, iværksat og drevet, af vore egne folkevalgte, og vel lønnede "politikere"! 

"Svenskerne skal integreres i det nye Sverige, det gamle kommer aldrig igen" ! Hvordan undgår vi, med de nuværende politikere, at den syge indstilling, breder sig over sundet !
Politikernes gang på gang gentagne fraser dækker over politisk uformåen. Hvad Europa trænger til, er en ny Churchill - en person som kan gå i spidsen for hele kontinentets bekæmpelse af den islamiske pest og sætte Merkel, Macron, Tusk og Juncker på plads som forrædere mod den europæiske kultur.




Spejlets historie:
”En af de mest kendte historier om spejlbilleder fra oldtiden handler om den smukke yngling Narcissus, der druknede i en sø, fordi han var så fascineret af sit eget spejlbilllede. Men hvor Narcissus' spejleri var den rene forfængelighed, opfordrede Sokrates sine tilhørere til at se sig i et spejl og lære af det. For Sokrates var spejlet et pædagogisk og moralsk redskab, der kunne lære menneskene at forbedre sig og kende deres egen begrænsning.
Platon så spejlbilledet som en analogi til menneskets begrænsede opfattelse af virkeligheden. Det er i Platons ånd, at Paulus skriver om menneskets erkendelse af Gud: »Endnu ser vi i et spejl« (1. Kor. 13,12).”
TIL DE ANSVARLIGE DANSKE POLITIKERE : DUK JER FJOLSER.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar